ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ βάζουμε το μείγμα για κρέπες Easy Bake, προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε έναν ομοιογενή χυλό. Αφήνουμε τον χυλό να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.

Σε ένα άλλο μπολ, βάζουμε τον φάκελο της μπεσαμέλ Easy Bake, προσθέτουμε και το γάλα και χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός.

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε τις πιπεριές. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε στο κοτόπουλο την μπεσαμέλ, τις πιπεριές και το τυρί και ανακατεύουμε.

Ετοιμάζουμε τις κρέπες. Βάζουμε λίγο βούτυρο στο τηγάνι και ρίχνουμε περίπου 40γρ. από τον χυλό της κρέπας. Απλώνουμε το μείγμα να πάει σε όλο το τηγάνι και ψήνουμε περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλο τον χυλό.

Φτιάχνουμε τα πουγκιά, βάζοντας σε κάθε κρέπα μια κουταλιά από την γέμιση και δένουμε το πουγκί με ένα κομμάτι σχοινόπρασου.

Ψήνουμε τα πουγκιά στους 180°C για 15-20 λεπτά.