ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη

Για τη σάλτσα

Για τη γέμιση

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ετοιμάζουμε τη ζύμη για πίτσα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Για τη σάλτσα, ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία και βάζουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα λαχανικά μας μέχρι ελαφρώς να μαλακώσουν.

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα σοταρισμένα λαχανικά, αλάτι, πιπέρι, τη ντομάτα κον κασε και χτυπάμε καλά. Τελευταία βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 50°C στον αέρα. Με τη βοήθεια ενός πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη σε μια ορθογώνια επιφάνεια περίπου 30 Χ 25 και πάχους 1 εκ. Ρίχνουμε τη σάλτσα στη ζύμη και την απλώνουμε ομοιόμορφα με ένα κουτάλι. Προσέχουμε να αφήσουμε περιμετρικά της ζύμης μας ένα περιθώριο περίπου 1 εκ.

Προσθέτουμε τα τυριά και τελευταία τη γαλοπούλα. Τυλίγουμε τη ζύμη μας σε ρολό ξεκινώντας από τη μεγάλη πλευρά και κλείνουμε την άκρη με λίγο νερό.

Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και αφού περάσουν 20 λεπτά και έχουν ελαφρώς φουσκώσει χωρίς να ανοίξουμε το φούρνο ψήνουμε για άλλα 20 – 25 λεπτά στους 200°C μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις ψηθούν, σερβίρουμε ζεστά κατευθείαν από το φούρνο.

Συνταγή και φωτογραφία: Βικτώρια Γιανναρά - www.blog.victoriagiannara.com/el/