ΥΛΙΚΑ

Για το κέικ:

Για την επικάλυψη:

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας Easy bake Κέικ Βανίλιας μαζί με το νερό και το σπορέλαιο.

Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο τσέρκια των 20 εκ. και ισιώνουμε την επιφάνειά του.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις για 25 λεπτά περίπου και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Χτυπάμε το βούτυρο με ένα μίξερ χειρός και σταδιακά προσθέτουμε τη ζάχαρη. Προσθέτουμε και το εκχύλισμα βανίλιας. Τέλος, προσθέτουμε και το γάλα και χτυπάμε λίγο ακόμα μέχρι να έχουμε μια ωραία κρέμα.

Τοποθετούμε το ένα κέικ σε μια βάση, απλώνουμε λίγη κρέμα. Τοποθετούμε το άλλο κέικ από πάνω και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με την υπόλοιπη κρέμα. Διακοσμούμε με τα ζαχαρωτά.