ΥΛΙΚΑ

Για το Carrot cake

Για τη κρέμα τυριού

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για το Carrot Cake

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε με το μίξερ το μείγμα για το Carrot cake, το νερό, το λάδι και τα αυγά μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυλός.

Απλώνουμε ομοιόμορφα τον χυλό σε μία βουτυρωμένη φόρμα κέικ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C στον αέρα για 45 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν βάλουμε τη κρέμα.

Για τη κρέμα τυριού

Χτυπάμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη, στον κάδο του μίξερ με το φτερό ή εναλλακτικά ανακατεύουμε με μίξερ χειρός.

Προσθέτουμε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να έχουμε μια σφιχτή κρέμα.

Καλύπτουμε το κέικ με την κρέμα, προαιρετικά διακοσμούμε με τριμμένο καρύδι και απολαμβάνουμε!