ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαλύουμε τον φάκελο της μαγιάς (που βρίσκεται στη συσκευασία) σε ένα μπολ με το νερό. Προσθέτουμε και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε το μείγμα και το περιεχόμενο του άλλου μπολ. Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα τοιχώματα.

Μεταφέρουμε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη. Αφήνουμε τη ζύμη, σκεπασμένη να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Έπειτα χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 ίσα μέρη και πλάθουμε σε μπάλες τα 2 ζυμάρια.

Βάζουμε τα ζυμάρια σε ένα ταψί, αλειμμένο με ελαιόλαδο, τα σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό σημείο για περίπου 1 ώρα.

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το μπρόκολο, τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, την πιπεριά, το κρεμμύδι και τη λιαστή ντομάτα. Προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Ανοίγουμε τα ζυμάρια με τα χέρια μας ή τη βοήθεια πλάστη και απλώνουμε μια λεπτή στρώση από την κρέμα κάσιους και από πάνω προσθέτουμε τα λαχανικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 15 λεπτά.

Σερβίρουμε με επιπλέον κρέμα κάσιους, μπούκοβο και φρέσκα φύλλα βασιλικού.

Tips: Τα λαχανικά είναι απαραίτητο να λαδωθούν και να αλατιστούν καλά ώστε να ψηθούν σωστά και να είναι γευστικά.