ΥΛΙΚΑ

Για τις κρέπες

Για τη σως σοκολάτας

Για το σερβίρισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για τις κρέπες

Σε ένα μπολ ανάμειξε το μείγμα με το νερό μέχρι να ομογενοποιηθούν και άφησε τον χυλό να ξεκουραστεί για 10 λεπτά

Βάλε το τηγάνι στη φωτιά και όταν κάψει αρκετά, ρίξε λίγο λάδι απλώνοντάς το να πάει παντού.

Ρίξε περίπου ένα φλιτζανάκι του καφέ (40 γρ.) χυλό στο τηγάνι, απλώνοντάς τον να πάει παντού. Όταν ροδίσει η μια πλευρά, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, αναποδογύρισε για να ψηθεί και η άλλη.

Για τη σως σοκολάτας

Σε ένα κατσαρολάκι ζέστανε καλά τη φυτική κρέμα χωρίς όμως να βράσει.

Σε ένα πυρίμαχο μπολ βάζουμε την κουβερτούρα ψιλοκομμένη και περιχύνουμε με την κρέμα. Ανακατεύομε καλά με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Για το σερβίρισμα

Σέρβιρε τις κρέπες σου ζεστές γεμίζοντάς τες με τη σως σοκολάτας, τα berries και τους αγαπημένους σου ξηρούς καρπούς.