ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη

Για την 1η γέμιση

Για την 2η γέμιση

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ετοιμάζουμε τη ζύμη για πίτσα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.

Αλευρώνουμε την επιφάνεια εργασίας μας. Χωρίζουμε το ζυμάρι μας σε μικρότερα μέρη και ανοίγουμε κάθε ένα από αυτά με τον πλάστη ώστε να έχουμε πάχος 1 εκ.

Με ένα κουπ πατ διαμέτρου 10 εκ. κόβουμε κύκλους. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με την υπόλοιπη ζύμη και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

Σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε για 30 λεπτά σε ζεστό μέρος να φουσκώσουν.

Απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας και από πάνω βάζουμε το τυρί που θέλουμε. Τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά κάνοντας τους δικούς μας γευστικούς συνδυασμούς.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C αέρα για περίπου 15- 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα η ζύμη μας και να λιώσει το τυρί.

Tips: 1. Για μια πιο τραγανή βάση μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ψιλό σιμιγδάλι ή καλαμποκάλευρο στο ταψί μας προτού τοποθετήσουμε τα πιτσάκια. 2. Αν δεν έχουμε κουπ πατ/τσέρκι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ποτήρι αντίστοιχης διαμέτρου