ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα, στους 170°C. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε στην 1η ταχύτητα για 2 λεπτά. Εναλλακτικά, βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Ρίχνουμε το μισό μείγμα σε λαδωμένη και αλευρωμένη στρογγυλή φόρμα (διαμέτρου 26 εκ.), τοποθετούμε τα μισά μήλα και καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα. Τοποθετούμε από πάνω και το υπόλοιπο μήλο.

Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 50 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά πριν το ξεφορμάρουμε και προαιρετικά πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.