ΥΛΙΚΑ

Για τις κρέπες

Για το σερβίρισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το έτοιμο μείγμα για κρέπες με το νερό, μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.

Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά και όταν κάψει αρκετά, ρίχνουμε λίγο βούτυρο και το απλώνουμε να πάει παντού.

Ρίχνουμε περίπου ένα φλιτζανάκι του καφέ (40 γρ.) χυλό στο τηγάνι, τον απλώνουμε να πάει παντού και όταν ροδίσει από τη μία πλευρά, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.

Σερβίρουμε με πραλίνα και μπισκότο ή πραλίνα μπανάνα ή πραλίνα φράουλα ή υλικά της αρεσκείας μας.

Συνταγή: Μυρτώ Κάζη (www.instagram.com/p/CqnPAe4tlhV/)