ΥΛΙΚΑ

Για τις κρέπες

Για τη μπεσαμέλ

Για τη γέμιση

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ετοιμάζουμε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και τις αφήνουμε στην άκρη.

Ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Προσθέτουμε τη τριμμένη γραβιέρα και ανακατεύουμε.

Σε δυνατή φωτιά βάζουμε ένα µεγάλο τηγάνι, κατά προτίμηση αντικολλητικό. Πλένουμε τα φιλέτα και τα στεγνώνουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας.

Μόλις ζεσταθεί καλά το τηγάνι, βάζουμε το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς δυνατή και τα αφήνουμε να σοταριστούν καλά από την κάθε πλευρά για 5 – 6 λεπτά.

Αφαιρούμε τα φιλέτα σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και αφού κρυώσουν λίγο τα ψιλοκόβουμε.

Σε κάθε μία από τις κρέπες μας, βάζουμε λίγο από το φιλέτο κοτόπουλο, καλαμπόκι, 1 -2 κ.σ από τη μπεσαμέλ και τυλίγουμε!

Tips: Δε πρέπει να ξεχνάμε το βούτυρο σε κάθε κρέπα! Το βούτυρο βοηθάει να μην κολλούν αλλά και να μην καίγονται προτού προλάβουμε να τις γυρίσουμε. Καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμες για γύρισμα όταν σχηματιστούν μικρές φυσαλίδες στην επιφάνειά τους.