ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ
10 λεπτά
15 λεπτά
35
ΥΛΙΚΑ
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο γάλακτος για 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και έπειτα προσθέτουμε το νερό και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό ακόμα.Προσθέτουμε το μείγμα για κουραμπιέδες και συνεχίζουμε την ανάμειξη για 2 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό ακόμα
Μορφοποιούμε στο επιθυμητό σχήμα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, σε αέρα, στους 180°C για περίπου 15 λεπτά.Τέλος, μόλις κρυώσουν οι κουραμπιέδες πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Tip: Πριν πασπαλίσετε με άχνη ζάχαρη, μπορείτε εάν θέλετε να ραντίσετε τους κουραμπιέδες με ανθόνερο για έξτρα άρωμα.