ΥΛΙΚΑ

Για τα muffins

Για το frosting

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με μια κουτάλα το μείγμα για muffins, το νερό, το σπορέλαιο και το αυγό μέχρι να ομογενοποιηθούν

Βάζουμε φορμάκια στις θήκες για muffins και τα γεμίζουμε κατά τα ⅔ αυτών

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για περίπου 17 λεπτά

Για το frosting, χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε και το τυρί κρέμα και την βανίλια για να ενσωματωθούν. Προσθέτουμε και την ζάχαρη άχνη σε 3 δόσεις, μέχρι το frosting να αποκτήσει μια λεία μορφή

Στο μισό frosting μπορούμε αν θέλουμε να ρίξουμε μερικές σταγόνες από το πορτοκαλί χρώμα ζαχαροπλαστικής ώστε να αποκτήσει πορτοκαλί χρώμα. Μεταφέρουμε το περιεχόμενο του κάθε μπολ με το frosting σε δύο κορνέ και επικαλύπτουμε μισά μισά τα muffins, με το λευκό και πορτοκαλί frosting. Εάν επιθυμούμε, στολίζουμε με ζαχαρωτά σε σχήματα Halloween.