ΥΛΙΚΑ

Για τις κρέπες

Για τη γέμιση

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για τις κρέπες

Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το έτοιμο μείγμα για κρέπες με το νερό, μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.

Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά και όταν κάψει αρκετά, ρίχνουμε λίγο βούτυρο ή ηλιέλαιο και το απλώνουμε να πάει παντού. Ρίχνουμε περίπου ένα φλιτζανάκι του καφέ (40 γρ.) χυλό στο τηγάνι, τον απλώνουμε να πάει παντού και όταν ροδίσει από τη μία πλευρά, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη. Συνεχίζουμε με τον υπόλοιπο χυλό.

Για τη γέμιση

Βάζουμε το γάλα και το περιεχόμενο από τους δύο φακέλους της μπεσαμέλ, στον κάδο του μίξερ. Χτυπάμε αμέσως στη μέγιστη ταχύτητα του μίξερ. Προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ και την τριμμένη γραβιέρα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα. Αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το ζαμπόν για 5 λεπτά. Έπειτα απομακρύνουμε το ζαμπόν από το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το λεμονοθύμαρο μέχρι να μαραθούν. Θα χρειαστεί περίπου 10-15 λεπτά.

Προσθέτουμε στο τηγάνι το σπανάκι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί.

Σε ένα μπολ προσθέτουμε την μπεσαμέλ, το ζαμπόν, τα μανιτάρια με το σπανάκι. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε 2 κ.σ. στο κέντρο μιας κρέπας και τυλίγουμε σε πουγκί. Δένουμε το πουγκί με σχοινόπρασο. Ψήνουμε στο φούρνο, στους 180°C, για 15-20 λεπτά.