ΥΛΙΚΑ

Για τις κρέπες

Για τα scrambled αυγά

Για το σερβίρισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για τις κρέπες

Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το έτοιμο μείγμα για κρέπες με το νερό, μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.

Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά και όταν κάψει αρκετά, ρίχνουμε λίγο βούτυρο ή ηλιέλαιο και το απλώνουμε να πάει παντού.

Ρίχνουμε περίπου ένα φλιτζανάκι του καφέ (40 γρ.) χυλό στο τηγάνι, τον απλώνουμε να πάει παντού και όταν ροδίσει από τη μία πλευρά, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη. Συνεχίζουμε με τον υπόλοιπο χυλό.

Για τα scrambled αυγά

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι.

Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο.

Μόλις κάψει το βούτυρο ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε με μία μαρίζ για τα επόμενα 2 λεπτά μέχρι να πήξουν ελαφρά. Θέλουμε να μοιάζουν λίγο άψητα όταν τα βγάλουμε από τη φωτιά.

Για το σερβίρισμα

Σε μία κρέπα απλώνουμε 2-3 κ.σ. αυγά, τυρί κρέμα, αλλαντικό και φρέσκο κρεμμυδάκι. Σερβίρουμε αμέσως.

Συνταγή: Tetis flakes (https://www.instagram.com/p/CbMxgJmMOEi/)