Βασιλόπιτα κέικ με γλάσο λευκής σοκολάτας
5 λεπτά
40 λεπτά
8
ΥΛΙΚΑ
Για την βασιλόπιτα
Για το γλάσο λευκής σοκολάτας
Για την βασιλόπιτα
Στον κάδο του μίξερ, ρίξε όλα τα υλικά και χτύπησέ τα στην 1η ταχύτητα για 2 λεπτά. Εναλλακτικά, βάλε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακάτεψέ τα με μια μαρίζ για να ομογενοποιηθούν.
Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 160°C, για 40 λεπτά.
Άφησε την βασιλόπιτα κέικ να κρυώσει καλά, βάλε το φλουρί σε ένα σημείο στο κάτω μέρος της και προαιρετικά πασπάλισε ζάχαρη άχνη ή γλάσο λευκής σοκολάτας*.
Για το γλάσο λευκής σοκολάτας
Στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί λιώσε την κουβερτούρα.
Ρίξε το ηλιέλαιο και ανακάτεψε, μέχρι να έχεις ένα λείο γλάσο.