ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ετοιμάζουμε τα τυροψωμάκια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίαs. Προσθέτουμε στη ζύμη τη φέτα σε μεγάλα κομμάτια, τις ελιές, τη ρίγανη και αφού ζυμώσουμε λίγο ακόμα, χωρίζουμε τη ζύμη μας σε ζυμαράκια περίπου 90 γρ. το καθένα τοποθετώντας τα σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Αφήνουμε να ξεκουραστούν για 20 λεπτά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 190ᵒC για περίπου 25 λεπτά.

Tip: Μπορούμε αντί για ταψί να χρησιμοποιήσουμε φόρμα για muffins. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να περάσουμε τη κάθε θήκη με ελαιόλαδο.