ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο.

Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο προσθέτουμε το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και το αφήνουμε να μαραθεί.

Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Μόλις εξατμιστεί σκεπάζουμε με το καπάκι την κατσαρόλα και το αφήνουμε να πάρει μία βράση για περίπου 7 λεπτά.

Τέλος, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει πάλι μία βράση. Σβήνουμε την φωτιά και ανακατεύοντας ρίχνουμε και τα τυριά (γκούντα και γραβιέρα).

Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί.

Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά με το κοτόπουλο και από πάνω την μπεσαμέλ. Τέλος, πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.

Ψήνουμε στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 20-30 λεπτά περίπου.