ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5-6 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το θυμάρι και μαγειρεύουμε για ακόμη 1 λεπτό.

Ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ. Βάζουμε το περιεχόμενο των 2 φακέλων σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε με το μίξερ καλά. Προσθέτουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε. Τέλος, βάζουμε και την μισή παρμεζάνα και ξανά ανακατεύουμε για να ενσωματωθεί.

Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες και απλώνουμε σε ένα λαδωμένο σκεύος ψησίματος.

Αλατίζουμε τις πατάτες και από πάνω ρίχνουμε τη μπεσαμέλ, λίγο θυμάρι, λίγο πιπέρι και την παρμεζάνα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 1 ώρα.