ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βράζουμε τα μακαρόνια 2 λεπτά λιγότερο από ό,τι αναγράφει η συσκευασία τους και τα σουρώνουμε

Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε τα 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια

Προσθέτουμε το σκόρδο και τον κιμά και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για ακόμη 5 λεπτά

Προσθέτουμε τον πελτέ, τον αφήνουμε να "κάψει" και σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί το κρασί, προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ

Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τα υπόλοιπα καρυκεύματα και 1 ποτήρι νερό. Όταν πιεί όλα τα υγρά, αποσύρουμε από την φωτιά

Προετοιμάζουμε την μπεσαμέλ, ρίχνωντας το περιεχόμενο των 3 φακέλων μαζί με το γάλα, στον κάδο του μίξερ. Χτυπάμε καλά στην μέγιστη ταχύτητα μέχρι να ετοιμαστεί

Αφού προσθέσουμε στα μακαρόνια 1 κουταλιά κιμά και 1 κουταλιά μπεσαμέλ, τα στρώνουμε σε πυρέξ και απλώνουμε από πάνω τον υπόλοιπο κιμά και μπεσαμέλ

Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και ψήνουμε στους 180°C για 45 λεπτά στον αέρα, μέχρι να ροδίσει καλά η μπεσαμέλ