ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το σκόρδο

Προσθέτουμε το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί και να μαλακώσει το κρεμμύδι. Τέλος, βάζουμε και τον άνηθο. Μεταφέρουμε το περιεχόμενο από την κατσαρόλα σε ένα σουρωτήρι και αφήνουμε να κρυώσουν

Σε ένα μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε το τυρί μας με πιρούνι και το ανακατεύουμε με τους κρόκους των αυγών την παρμεζάνα και το ξύσμα λεμονιού

Προσθέτουμε σε αυτό το μπολ και το σπανάκι και ανακατεύουμε συνεχώς

Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί Easy Bake

Σε αλατισμένο νερό σε μια κατσαρόλα που βράζει ζεματάμε τα λαζάνια μας για 1 λεπτό λίγα λίγα, τα στραγγίζουμε και τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν. Προθερμαίνουμε στον φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις

Σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ βάζουμε μία σειρά λαζάνια στον πάτο και από πάνω απλώνουμε το μείγμα από το σπανάκι. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια στρώση. Τέλος, τοποθετούμε τα λαζάνια που έμειναν και την μπεσαμέλ με την τριμμένη παρμεζάνα

Ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια