ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Προσθέτουμε στο τηγάνι ελαιόλαδο, ρίχνουμε το κρεμμύδι και σωτάρουμε, ρίχνουμε και το μπέικον, το πράσο και μαγειρεύουμε 5 λεπτά για να μαλακώσουν τα υλικά.

Προσθέτουμε και τις πιπεριές στο τηγάνι, βάζουμε την πάπρικα, το σκόρδο και το κάρυ και ανακατεύουμε. Βάζουμε και το κοτόπουλο ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε και τον κύβο και μαγειρελυουμε για άλλα 5 λεπτά.

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε ένα φακελάκι μπεσαμέλ, το γάλα σιγά σιγά και χτυπάμε καλά με το μίξερ. Προσθέτουμε τον μαϊντανό και το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος, προσθέτουμε και το μείγμα με το κοτόπουλο και ανακατεύουμε.

Λαδώνουμε ένα ταψί, στρώνουμε ένα ένα τα μισά φύλλα, λαδωνοντάς τα ενδιάμεσα. Απλώνουμε ομοιόμορφα την γέμιση και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, λαδώνουμε καλά την επιφάνεια και γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα που εξέχουν. Χαράζουμε την πίτα και προεραιτικά πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 35-40 λεπτά περίπου.