ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τον κιμά, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 6-8 λεπτά.

Αδειάζουμε τον σοταρισμένο κιμά σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην άκρη. Προσθέτουμε πάλι στο τηγάνι ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον πελτέ, προσθέτουμε τον κιμά, αλατίζουμε ελαφρά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τον ζωμό και την ντομάτα κονκασέ και σιγοβράζουμε για 45 λεπτά περίπου.

Ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ. Βάζουμε το περιεχόμενο των 2 φακέλων σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε με το μίξερ καλά. Προσθέτουμε το ανθότυρο και το ενσωματώνουμε στην μπεσαμέλ.

Γεμίζουμε τα κανελόνια με κιμά και τα απλώνουμε στο ταψί.

Προσθέτουμε από πάνω την μπεσαμέλ και την απλώνουμε ομοιόμορφα. Πασπαλίζουμε από πάνω με την παρμεζάνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 20-30 λεπτά.