ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ταψί με βάση 27x21 εκ. Απλώνουμε επάνω ομοιόμορφα το μείγμα, διαλύοντας τυχόν συσσωματώσεις

Μετά το πιέζουμε καλά, με την παλάμη μας ή μια σπάτουλα, ώστε να μην έχει κενά

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C (με αέρα) για 8-10 λεπτά

Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος (σε 18 μέρη), πριν κρυώσει

Αφήνουμε τις μπάρες να κρυώσουν για περίπου 20 λεπτά

Βάζουμε την κουβερτούρα γάλακτος σε ανοξείδωτο μπολ και την λιώνουμε σε μπεν μαρί (δηλαδή τοποθετούμε το μπολ πάνω από μικρή κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει). Αποσύρουμε το μπολ από τη φωτιά και ανακατεύουμε με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής μέχρι να είναι τελείως λείο

Βουτάμε τις μισές μπάρες στην σοκολάτα και τις ακουμπάμε σε ταψί περασμένο με λαδόκολλα για να κρυώσουν και να στερεοποιηθεί η σοκολάτα

Βάζουμε την λευκή κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος σε ανοξείδωτο μπολ και την λιώνουμε με τον ίδιο τρόπο (μπεν μαρί). Βουτάμε τις υπόλοιπες μπάρες στην λευκή σοκολάτα και τις ακουμπάμε στο ταψί με τη λαδόκολλα

Για να στερεοποιηθούν οι σοκολάτες πιο γρήγορα βάζουμε τις μπάρες στο ψυγείο. Τους θερμότερους μήνες (Άνοιξη & Καλοκαίρι) φυλάμε τις μπάρες σε αεροστεγές τάπερ στο ψυγείο