
Croque monsieur

15 λεπτά

1ώρα

4
ΥΛΙΚΑ
Για το προζυμένιο ψωμί easy bake
Για την μπεσαμέλ
Για την σύνθεση
Ετοιμάζουμε το προζυμένιο ψωμί σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
Ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Προαιρετικά προσθέτουμε στο μείγμα μας τριμμένο μοσχοκάρυδο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ᵒC στον αέρα.
Απλώνουμε τις 4 φέτες ψωμιού και τις αλείφουμε με το τυρί κρέμα. Στην συνέχεια τοποθετούμε από μια φέτα κασέρι στην κάθε μια. Βάζουμε μια φέτα ψητή γαλοπούλα και ξανά από μια φέτα τυρί. Αλείφουμε και τις υπόλοιπες 4 φέτες ψωμιού με το τυρί κρέμα και κλείνουμε τα ψωμάκια μας. Προσθέτουμε λίγο βούτυρο από πάνω και αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα ταψί τοποθετούμε λαδόκολλα και ψήνουμε τα croque monsieur για περίπου 10 λεπτά. Όσο είναι ζεστή η μπεσαμέλ, τη τοποθετούμε πάνω στα ψωμάκια μας. Ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα ή μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα η μπεσαμέλ μας.
Tips: Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε μπεσαμέλ και μέσα στα ψωμάκια μας μετά το πρώτο δεκάλεπτο ψησίματος.