ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Τοποθέτησε σε ένα μπολ το μείγμα μαζί με το νερό και το βούτυρο ή τη μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)

Ζύμωσε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να δημιουργηθεί μια σφιχτή ζύμη που δε κολλάει. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε το μίξερ και ανακάτεψε τα υλικά με τον γάντζο στη 1η ταχύτητα

Με τη ζύμη δημιούργησε ένα κυλινδρικό μπαστούνι (με διάμετρο 3-4 εκ.). Ιδανικά, σκέπασε τη ζύμη με μια μεμβράνη και τοποθέτησε τη στο ψυγείο για 30 λεπτά

Κόψε τη ζύμη με ένα μαχαίρι σε 17 κομμάτια των 32 γρ. περίπου το καθένα και πλάσε τα κομμάτια σε μπαλάκια

Τοποθέτησε τα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, αφήνοντας αρκετή απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν πολύ κατά το ψήσιμο

Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο, σε αέρα, στους 180°C για περίπου 10 λεπτά για μαλακά cookies ή για 13 λεπτά αν τα θέλεις τραγανά

Άφησέ τα να κρυώσουν για μισή ώρα πριν σερβίρεις