ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 50°C στον αέρα

Σε ένα μεγάλο μπολ διαλύουμε την μαγιά σε χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το μείγμα Easy Bake Τσουρέκι Πολίτικο και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη και λεία ζύμη

Σκεπάζουμε το μπολ με μια πετσέτα και το τοποθετούμε στον φούρνο για 30 λεπτά

Βγάζουμε το μπολ από τον φούρνο, ζυμώνουμε πάλι για άλλα 5 λεπτά και ξανά τοποθετούμε στον φούρνο για άλλα 30 λεπτά

Αφαιρούμε από τον φούρνο, χωρίζουμε τη ζύμη σε 12-14 τεμάχια και ξεκουράζουμε για 10 λεπτά

Ανοίγουμε το κάθε τεμάχιο με τα δάχτυλα μας, προσθέτουμε στο κέντρο μια κουταλιά πραλίνα και πλάθουμε σε όποιο σχήμα μας αρέσει. Αλείφουμε τα τσουρεκάκια με αυγό και πασπαλίζουμε με φιλε αμυγδάλου

Τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C στον αέρα, για 25-30 λεπτά *Για να βεβαιωθείτε ότι τα τσουρεκάκια έχουν ψηθεί σωστά, αρκεί να τα πατήσετε ελαφρά με το χέρι σας και να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή