ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το μείγμα με το νερό, στο οποίο έχουμε διαλύσει πρώτα τη μαγιά και το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε έως ότου η ζύμη γίνει λεία και ελαστική. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20 λεπτά και κατόπιν κόβουμε σε 3 κομμάτια επιθυμητού μεγέθους (280 γρ. περίπου).

Ανοίγουμε τα κομμάτια της ζύμης σε διάμετρο 26cm και αφού τα τοποθετήσουμε σε λαμαρίνα ή σε ταψάκια, βάζουμε τα υλικά της αρεσκείας μας.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο για περίπου 25 λεπτά στους 210οC.

ΥΛΙΚΑ