ΟΔΗΓΙΕΣ

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη ζύμη. Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν

Προσθέτουμε τις βανίλιες, το αλάτι και το αλεύρι και χτυπάμε για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη

Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και ανοίγουμε το ένα κομμάτι με έναν πλάστη, ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόκολλα, σε πάχος μισό δάχτυλο

Κόβουμε μπισκοτάκια σε στρογγυλό σχήμα με ένα κουπ πάτ ή ποτήρι και τα απλώνουμε σε ένα ταψί όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα

Επαναλαμβάνουμε με το δεύτερο κομμάτι ζύμης και απλώνουμε τα υπόλοιπα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα

Ψήνουμε τα μπισκότα για 15-18 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα στους 180°C και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά

Ετοιμάζουμε το frosting κακάο. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το μείγμα σε σκόνη για frosting κακάο μαζί με το νερό, με τη βοήθεια μίας κουτάλας ή σπάτουλας, έως ότου το παραγόμενο frosting να γίνει λείο και ομοιόμορφο

Καλύπτουμε τα μπισκότα με το frosting, με τα υπόλοιπα μισά μπισκότα, σχηματίζοντας σαντουιτσάκια

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα μπισκότα

Yλικά για Frosting κακάο