ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το μείγμα, κατόπιν προσθέτουμε το νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει πρώτα τη μαγιά. Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική και αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.

Κόβουμε τη ζύμη σε δύο ίσα μέρη, τα πλάθουμε ελαφρά σε μορφή φρατζόλας και τα τοποθετούμε σε ταψί. Αφήνουμε τα τεμάχια της ζύμης να ωριμάσουν σε ζεστό μέρος σκεπασμένα με πανιά μέχρι να διπλασιασθεί ο όγκος τους για περίπου 55 λεπτά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά στους 210°C.

ΥΛΙΚΑ