ΟΔΗΓΙΕΣ

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο γάλακτος για 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και έπειτα προσθέτουμε το νερό και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό ακόμα.Προσθέτουμε το μείγμα για κουραμπιέδες και συνεχίζουμε την ανάμειξη για 2 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό ακόμα

Μορφοποιούμε στο επιθυμητό σχήμα

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, σε αέρα, στους 180°C για περίπου 15 λεπτά.Τέλος, μόλις κρυώσουν οι κουραμπιέδες πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Tip: Πριν πασπαλίσετε με άχνη ζάχαρη, μπορείτε εάν θέλετε να ραντίσετε τους κουραμπιέδες με ανθόνερο για έξτρα άρωμα.

ΥΛΙΚΑ