ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το μείγμα για κουλουράκια και το βούτυρο. Μόλις απορροφηθεί το βούτυρο, προσθέτουμε το νερό και ζυμώνουμε έως ότου η ζύμη γίνει λεία και ελαστική.

Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά τυλιγμένη σε σελοφάν.

Χωρίζουμε τη ζύμη σε 20 ίσα μέρη (των 35 γρ. περίπου) και μορφοποιούμε στο σχήμα της αρεσκείας μας. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 25 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ