ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το έτοιμο μείγμα για pancakes με το νερό μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός

Αφήνουμε το χυλό να ξεκουραστεί για 15 λεπτά

Βάζουμε λίγο βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί αρκετά ρίχνουμε μια κουτάλα από τον χυλό (περίπου 70 γρ.). Αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να σχηματιστούν μικρές τρύπες πάνω στη ζύμη οπότε και την αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, ώστε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά μέχρι να ροδίσει

Ακουμπάμε τα pancakes σε πιάτο, το ένα πάνω στο άλλο, αφού τα τηγανίσουμε

Τα στολίζουμε με φρέσκα φρούτα, τα περιχύνουμε με μέλι και σερβίρουμε

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα pancakes

Υλικά για το σερβίρισμα